joi, 14 aprilie 2016

Din nou Eric. Fotografia de stradã 102. Gratuit.

Eric Kim, "profesorul de fotografie de stradã" cum nu-i place sã fie numit ne furnizeazã, la începutul lunii aprilie 2016, o nouã lucrare de a sa. Ca de obicei - GRATUIT !



Cartea are 52 de pagini și introduce noi concepte ale fotografiei de stradã, pentru fotografi începãtori și avansați, iar autorul, dupã cum singur o mãrturisește, se așteaptã ca lucrarea sã fie catalizatorul de care are nevoie un pasionat pentru a-și duce pasiunea la un nivel mai ridicat".

Cartea conține urmãtoarele capitole:
  1. Prefațã
  2. Proiecte
  3. Tehnici
  4. Interiorul "fotografiei de stradã"
  5. Fotografia de stradã fãrã oameni
  6. Emoția
  7. Concluzie: Nu înceta sã-ți "joci cãrtile"
 Fiecare capitol are mai multe subcapitole. Autorul se aflã în stradã sau în "interiorul strãzii" (indoor) si îsi descrie proriile acțiuni în procesul de fotografiere. Ce tehnici sã folosești, cum sã abordezi oamenii si cum sã compui cadre cât mai reușite, sunt câteva din sfaturile practice ale lui Eric Kim.




Fotografiazã mult si descoperã compoziția pe mãsurã ce fotografiezi, spune autorul.


Ca de obicei Eric pune un accent deosebit pe portret în fotografia de stradã.






"Nu te opri niciodatã. Nu înceta sã înveți. Nu înceta "sã-ți joci cãrțile". Nu înceta sã crezi în tine. Numai tu poți sã-ți impui bariere. Cerul e singura ta limitã." spune Eric în ultimul capitol al cãrții.

Pentru cei care nu au vãzut-o încã, reamintesc faptul cã existã și o carte cu titlul "Street Photography 101" a aceluiasi Eric Kim pe care o puteți descãrca de AICI .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea. Comentariul tău îmi este foarte util.