luni, 19 decembrie 2016

Și fotografii au bilanțul lor

Membrii Clubului Fotografilor Iasi - decembrie 2016 - blogul FOTO-IDEEA
Membrii Clubului Fotografilor Iasi - decembrie 2016
La începutul lunii decembrie, Clubul Fotografilor Iaşi a organizat întâlnirea publicã intitulata „Retrospectivă fotografică 2016” în care a fost prezentatã activitatea desfăşurată în cadrul clubului în anul 2016. Manifestarea a fost moderată de colegii mei Mihaela Beatrice Constantinescu şi Constantin Ciofu, coordonatul Clubului Fotografilor Iaşi. Au participat mai bine de 50 de pasionaţi de fotografie care au luat cunoştinţa sau şi-au amintit de cele peste 80 de activităţi fotografice desfăşurate în cadrul Clubului în anul 2016.

Au fost prezentate expoziţiile individuale şi colective, organizate peste an, întrunirile publice și turele foto pentru membri (vezi filmul ~100 sec).


Au fost prezentate activităţile derulate  în parteneriat (vezi AICI)
Seara deosebit de frumoasã s-a încheiat cu un recital al Grupului vocal-instrumental „Nektarios” din Iaşi, dirijat de prof. Daniel Popă. Secvenţe din cadrul recitalului puteţi vedea AICI.

Mai multe detalii de la eveniment puteţi găsi pe pagina Clubului Fotografilor Iaşi. Mai jos aveţi alte câteva fotografii de la eveniment. 

Imagine din sala Diotima
Imagine din sala Diotima (foto : Raluca Damian)


Imagine din sala Diotima - blog FOTO-IDEEA
Imagine din sala Diotima


Imagine din sala Diotima - blog FOTO-IDEEA
Imagine din sala Diotima ( se fac fotografii pentru Agerpres)


Imagine din sala Diotima - blog FOTO-IDEEA
Imagine din sala Diotima -grupul Nektarios

Şi pentru a încheia la fel de frumos anul, marţi, 20 decembrie, la ora 18,30 sunteţi invitaţi în Sala Diotima a Casei de Culturã "Mihai Ursachi" din Parcul Copou. Vor avea loc ultimele douã vernisaje, în anul 2016, ale unor expoziţii de fotografie, ale membrilor Clubului Fotografilor Iaşi.

În galeria "La gard" va expune Vasile Iacob, aflat la cea de-a treia expoziţie personală din seria "Jurnal de călătorie", în ultimii 3 ani. De data aceasta călătorul-fotograf ne spune o poveste frumoasă "de o zi", din "O mie şi una de... nopţi". Mai multe detalii puteţi găsi AICI.

Expoziția personală "Jurnal de călătorie - Qatar"- Vasile Iacob
Expoziția personală "Jurnal de călătorie - Qatar"- Vasile Iacob

Cea de-a doua expoziţie este o expoziţie colectivă, la care contribuie aproape jumătate din membrii Clubului
Fotografilor Iaşi şi care este intitulata "Simplu ca bună ziua". Am şi eu un grup de fotografii între cele expuse. Expoziția vizează curentul "minimalism în fotografie" și alte informații se găsesc AICI

Expozitia colectiva - "Simplu ca BUNA ZIUA"
Expozitia colectiva - "Simplu ca BUNA ZIUA"

Vă așteptăm la ultimul eveniment din anul 2016 al Clubului Fotografilor Iași, pentru a ne bucura împreună de rezultatul eforturilor unor oameni pasionați de ceea ce fac. Iar când ești pasionat de ceea ce faci, totul devine <simplu ca bună ziua>.

S-auzim numai de bine.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea. Comentariul tău îmi este foarte util.